Хиляди пътешественици и читатели на американското издание за туризъм CNT посочиха

...
Хиляди пътешественици и читатели на американското издание за туризъм CNT посочиха
Коментари Харесай

Кой е най-дружелюбният град в Европа?

Хиляди пътешественици и читатели на американското издание за туризъм CNT показаха своя любимец в ранглиста за най-дружелюбните градове в света.

Според резултатите от онлайн анкета, извършена измежду тях, изненадващо отпред в Европа и трети в света се оказа Гьотеборг, Швеция. Градът е високо оценен поради откритото и общително държание на локалните поданици, опцията за приятни разходки, многото места, където можеш да пиеш гратис кафе, както и разнообразието от развлечения за деца. Класирането на Гьотеборг е огромна изненада даже за съставителите на рейтинга, които означават, че шведите като цяло не се славят с задушевно държание и гостолюбие.

Абсолютният водач в класацията, обхващаща целия свят, мексиканският Сан Мигел де Алиенде, следван от австралийския Пърт. В първата петица е и португалският град Евора (4 място), съобщава Евро Пулс.

Рейтингът е формиран напълно по мнения на феновете на пътешествия, които оценявали дружелюбието на градовете, отбелязвайки какво е направило пребиваването им в тях изключително запаметяващо се и щастливо
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР